0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

VELIKO PRIZNANJE ZA KAPITENA PARTIZANA: Novica Veličković je simbol kluba!

Objavljeno: 13.10.20 u 15:46

Veliko priznanje za kapitena košarkaškog kluba Partizan, Novicu Veličkovića.

Košarkaš Partizana Novica Veličković našao se na listi od pet najodanijih veterana u Evrokupu, koju je sačinio specijalizovani košarkaši portal ‘Jurohups’.

Pored Srbina, na listi su još Suad Šehović iz Budućnosti, Karlos Suarez iz Unikahe, Kostas Kajmakoglu iz UNIKS-a i Per Ginter iz nemačkog Ulma.

PROČITAJTE JOŠ: ORLOVI SU ODLETELI: Reprezentacija Srbije krenula u Istanbul, pogledajte ko je ostao u Beogradu!

‘Jurohups’ podseća da je priča 34-godišnjeg krilnog centra sa Partizanom počela 2004. godine, kada je imao profesionalni debi u crno-belom dresu i da je do sada u klubu proveo devet godina.

– Beograd je napustio posle svoje najbolje sezone 2008/2009, kada je dobio priznanje za Evroliginu ‘Zvezdu u usponu’ i ugovor sa Real Madridom, u kom je nastavio da napreduje. Godine su prolazile, a na poznato mesto vratio se 2016. u potpuno drugačijim okolnostima i za njega i za tim. Preuzeće ulogu vođe, uprkos nedaćama i borbi protiv svog fizičkog stanja – piše Jurohups i dodaje:

Postao je simbol kluba i igrač sa najviše nastupa u crno-belom dresu, čime je nadmašio legendarnog Petra Božića. Veličkovićev posao još nije gotov jer bi kraj svog dugog putovanja želeo da završi sa titulom u Evrokupu – navodi ‘Jurohups’.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter