0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

SAŠA OBRADOVIĆ NAKON PORAZA OD ŽALGIRISA: Morali smo da budemo pametniji, nisam srećan

Objavljeno: 13.10.20 u 21:55

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izneo je utiske posle poraza od Žalgirisa.

Litvanski klub slavio je u Beogradu 75:69 u 3. kolu Evrolige i naneo crveno-belima drugi poraz u sezoni.

Obradović je pokušao da pronađe razloge poraza.

– Moramo da kažemo da je Žalgiris zaslužio da pobedi. Bio je snažniji i strpljiviji, uradio je ono što je hteo. Morali smo da budemo pametniji, uzimali smo loše šuteve. Nisam srećan kako smo odigrali i moramo da naučimo iz toga – rekao je trener crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: BLEDO IZDANJE I PORAZ CRVENE ZVEZDE: Žalgiris odneo pobedu iz Beograda (VIDEO)

Potom je dodatno pojasnio.

– Kada pogledaš rezultat i broj poena, morali smo bolje da branimo pik-en-rol. Bez organizacije bili smo u napadu, nismo bili psihički skroz u igri. Ne može na kraju da ti neko pokaže kako se dobijaju utakmice, sa slobodnih bacanja. Tako velike ekipe pobeđuje manje. Kad si u bonusu onda pokušavaš iz reketa da postigneš skok.

Naredni meč crveno-beli, prema rasporedu, igraju protiv ASVEL-a u situaciji kada je pitanje šta će biti zbog korona virusa u francuskom timu.

– Ne znam šta da očekujem, da li ćemo uopšte da igramo. U vazduhu je tenzija te vrste… Više ne znam šta će biti, to je pitanje za druge ljude. Ako dobijemo neki savet da idemo da igramo, ponašaćemo se profesionalno i odgovorno – zaključio je Obradović.

 

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter