Utakmica između Asvela i Panatinaikosa, koja je trebalo da bude odigrana u utorak uveče, otkazana je pošto francuski tim nema barem osmoricu igrača na raspolaganju zbog korona virusa.

U timu iz Liona zabeležen je veliki broj pozitivnih na korona virus, ali je utakmica otkazana tek nešto više od sat vremena pre njenog početka. I to pošto su Atinjani uveliko stigli u francuski grad.


Disciplinska komisija Evrolige pokrenula je proces protiv Asvela i izvesno je da će utakmica biti registrovana službenim rezultatom 20:0 u korist PAO.

To što je taj duel otkazan izvesno će uticati i na utakmicu koju bi Asvel trebalo u četvrtak da odigra sa Crvenom zvezdom. Za sada nema informacija o tom meču.

Utakmica između Asvela i Panatinaikosa je treća koja je otkazana ove nedelje u Evroligi zbog pozitivnih na koronavirus. Prethodno su otkazana oba meča koje je Zenit trebalo da odigra u Španiji, prvo sa Baskonijom, a zatim i Valensijom. U redovima ruskog kluba takođe nemaju barem osmoricu igrača na raspolaganju i izvesno je da će oba meča biti registrovana porazima 20:0.

FOTO: Twitter