0
Košarka

FOTO: Twitter

TRENER MAJAMIJA NIJE MOGAO DA ZADRŽI SUZE: ‘Mnogo mi je krivo što nisam pronašao način da pobedimo’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.20 u 12:40

Košarkaši Majami Hita poraženi su u NBA finalu od Los Anđeles Lejkersa posle šest odigranih utakmica, a trener ekipe sa Floride emotivno je proživeo čitavu seriju.

Majami je pred ovo finale imao velike probleme sa povredama, ali su poput velikih boraca odigrali šest utakmica i u svakom ostavili srce na terenu.

To nije bilo dovoljno da se serija produži, pa su Lejkersi pobedom 106:93 ostvarili trijumf u 6. meču i po 17. put u istoriji postali su NBA šampioni.

Sve to je teško palo treneru Majamija, Eriku Spolstri. On se rasplakao na konferenciji za medije posle utakmice i gotovo 30 sekundi brisao suze.

Ovi ljudi, šta god da se desi u budućnosti, pamtiće sezonu do kraja života. Sve što smo prošli u svlačionici, svi ti momenti bratstva će biti uz nas dok smo živi. Mi smo u poslu koji ti s vremena na vreme omogući da radiš sa ovakvim ljudima. Moji igrači su se borili i igrali koliko su mogli u ovom finalu, a nije mali broj igrača koji nije bio na 100 odsto. Verovatno nije ni trebalo da igraju, ali znate kako to ide s njima, oni to žele i traže. Mnogo mi je krivo što nisam pronašao način da pobedimo – izjavio je uplakani Spolstra.

FOTO: Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter