1
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

SAŠA OBRADOVIĆ PRED MEČ SA ŽALGIRISOM: Znamo odakle nam preti glavna opasnost

Objavljeno: 12.10.20 u 15:15

Trener Crvene zvezde Saša Obradović, uoči utakmice protiv Žalgirisa u trećem kolu Evrolige, izjavio je da zna odakle njegovom timu preti glavna opasnost.

Crveno-beli će u utorak od 19 sati dočekati litvanski Žalgiris u hali ‘Aleksandar Nikolić’, a na današnjem treningu radili su i oporavljeni Emanuel Teri i povratnik među crveno-bele Tejlor Ročesti, koji je stigao u Beograd u petak u kasnim večernjim satima.

– Izuzetno je važno da imamo dobru energiju, u tom smislu jučerašnja utakmica protiv Borca nije imala veliku potošnju i verujem da ćemo moći da odgovorimo u tom delu plana pred ovu utakmicu. Dolazi nam jedna vrlo jaka, organizovana i dobro trenirana ekipa, koja ima glavu i rep. Znamo odakle nam preti glavna opasnost, ona dolazi kroz plejmejkere, tu su i dalje Vokap, Lejavičijus, Grigonis kao najbolji šuter. U Lovernju imaju dobar balans te spoljne i unutrašnje igre. S obzirom na naš dobar niz na početku, imamo razloga da se nadamo da ćemo odigrati još jednu dobru utakmicu i da dođemo do pobede – rekao je Obradović za klupski sajt.

 

 

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Ovo igranje je sviranje one stvari,tim se zarazi i evroliga ga automatsli kazni gublkenjem meca,ovaj bartolomej je za posmatranje strucnjaka,i za neku mentalnu ustanovu!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter