0
Košarka

ROČESTI: ‘Srećan sam jako što sam ponovo ovde’

Objavljeno: 12.10.20 u 16:15

Američki plejmejker o povratku u redove crveno-belih.

Tejlor Ročesti, dobro poznato ime svim pristalicama kluba, u ponedeljak je zvanično potpisao ugovor sa KK Crvena zvezda

Sigurno je da će braniti boje crveno-belih u naredna dva meseca, a postoji mogućnost produžetka saradnje do kraja ove sezone.

– Srećan sam jako što sam ponovo ovde, zbog igrača, trenera i stručnog štaba, uprave kluba i na prvom mestu navijača. Očekivanja su da se žestoko borim na svakoj utakmici, i da na bilo koji način pomognem ovom timu da dolazi do pobeda – rekao je Ročesti.

PROČITAJTE JOŠSAŠA OBRADOVIĆ PRED MEČ SA ŽALGIRISOM: Znamo odakle nam preti glavna opasnost

Već je odradio trening sa igračima Crvene zvezde u hali ‘Aleksandar Nikolić‘, njemu dobro znanom ambijentu. Za razliku od prethodnog puta, sada će nositi dres sa brojem 0.

Sa Crvenom zvezdom je osvojio titulu prvaka države, bio jedan od predvodnika tima u sezoni 2017/18, poznaje navijače i očekivanja, već je radio sa trenerom Obradovićem u Lokomotivi iz Krasnodara.

– Najvažnija stvar je da znam sve ovde, i sve razumem. A to je na prvom mestu naporan rad svaki dan. Nije važno protiv koga igramo, kakva je situacija, da li dobijamo ili gubimo utakmicu. Krajnji cilj je da verujemo i imamo poverenje u proces i krajnji cilj. A oni se ne dešavaju preko noći, već moramo da budemo dobri u tome što radimo svakodnevno – konstatovao je 35-godišnji plejmejker.

FOTO: KK Crvena zvezda

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter