0
Košarka

FOTO: Twitter

DŽIMI BATLER: Nisam ispunio obećanje, moram to da uradim sledeće godine!

Objavljeno: 12.10.20 u 14:50

Košarkaš Majamija Džimi Batler rekao je da nije ispunio obećanje koje je dao predsedniku kluba Petu Rajliju i treneru Eriku Spolstri.

Majami je prošle noći izgubio od Los Anđeles Lejkersa sa 106:93 u šestoj utakmici velikog finala NBA lige.

U očima mnogih ljubitelja košarke, ovaj tim Majamija ostaće u lepom sećanju, a pogotovo njihov glavni igrač Džimi Batler.

– Ovo je tim tražio od mene, ovo je organizacija tražila od mene. Rekao sam im da ću im osvojiti titulu i nisam ispunio svoj deo dogovora, pa to znači da to moram da uradim sledeće godine – rekao je Batler.

Batler je u utakmicama plej-ofa prosečno beležio 22,8 poena, 6,5 skokova i šest asistencija, uključujući i tripl-dabl u trećoj i petoj utakmici finala.

Ovde pripadam. To je ono što me raduje, što mi stavlja osmeh na lice. Voleo bih da sam osvojio titulu za grad, svoje saigrače, organizaciju, ali i dalje mi je drago zbog onoga što se dogodilo. Rekao sam treneru Petu, treneru Spou da sam ovde da osvojim titulu. Nisam uradio svoj posao, idem dalje, moram da ispunim svoj deo dogovora – rekao je Batler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter