0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

VLADO ŠĆEPANOVIĆ: ‘Postoji nivo igre na kom Partizan uvek mora da bude’

Objavljeno: 09.10.20 u 15:37

Trener Šćepanović i plejmejker Jaramaz se oglasili pred važnu utakmicu.

Crno-beli će u okviru drugog kola ABA lige u subotu od 20:00h dočekati ekipu Budućnosti iz Podgorice. Ova utakmica je jedan od derbija kola.

Dan pred ovaj duel za medije su govorili šef stručnog štaba Partizana i plejmejker crno-belih.

Postoji nivo igre, pre svega mislim na odbranu i borbenost, na kojem Partizan uvek mora da bude. Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je sjajno otvorila sezonu i koja sa pravom ima velike ambicije. Veliki izazov, ali ga rado prihvatamo sa željom da na njega odgovorimo na najbolji mogući način – istakao je Šćepanović.

Obe ekipe su ostvarile pobede u utakmicama Evrokupa tokom nedelje.

-Budućnost je već na startu sezone pokazala dobru formu. Zabeležili su sve tri pobede, a znamo i da su u pripremnom periodu pobeđivali Cedevita Olimpiju i Mornar. Ipak, mislim da smo itekako u stanju da utakmicu uvedemo u ritam koji će nama više odgovarati i da na taj način dođemo do pobede. U poslednjih nekoliko godina, mečevi Partizana i Budućnosti su uvek neizvesni pa verujem da će tako biti i sutra – rekao je Ognjen Jaramaz.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter