0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

SAŠA OBRADOVIĆ PRED MEČ SA BASKONIJOM: Španci su mnogo veći izazov nego Fenerbahče!

Objavljeno: 08.10.20 u 17:00

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da je duel protiv Baskonije veći izazov nego što je to bio meč sa Fenerbahčeom na startu Evrolige.

Crveno-beli sutra od 19 sati u hali ‘Aleksandar Nikolić’ dočekuju španskog šampiona u drugom kolu najjačeg klupskog košarkaškog takmičenja.

Nakon Cibone, imaćemo dva ozbiljna treninga za pripremu protiv isto tako ozbiljnog rivala ekipe Baskonije. Šampion ACB lige, ekipa koja je sigurno i pojačanu odnosu na prošlu sezonu u kojoj su osvojili titulu. Na svakoj poziciji imaju iskustvo i kvalitet, po dva odlična igrača na svakoj poziciji. Imaju veliku čvrstinu, mogućnost da kombinuju na pozicijama, dobre šutere, odlično trče. Imaju pleja koji sve to kontroliše – rekao je Obradović za klupski sajt, a potom dodao:

Baskonija je još veći izazov nego Fenerbahče sa kojim smo igrali na startu sezone. Nismo dobro odigrali taj meč, pod utiskom starta sezone, duge pauze uz nedostatak tih težih i većih utakmica u tom periodu. Sada polako treba da ulazimo u takmičarski ritam na najvišem nivou, i pokušamo da dobijemo što više utakmica – kazao je trener crveno-belih.

Košarkaš Zvezde Džordan Lojd rekao je da se ekipa nije dobro pokazala protiv Fenerbahče i da su tada pratično pobedili sami sebe.

– Analizirali smo taj meč i vrlo pozitivni očekujemo sledeću utakmicu sa Baskonijom. Sjajan tim, odlični napadači, šuteri, u tom meču biće vrlo važno da zaustavimo njihove najvažnije igrače. Mi smo tim koji je okrenut čvrstoj odbrani. Moramo da budemo fokusirani, opušteni i da igramo našu igru i onda verujem da imamo šansu – rekao je Lojd.

 

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter