0
Evrokup

FOTO: ABA liga/Zdravko Kucelin

JAKA PORUKA RAŠON TOMASA: ‘Znali smo da smo sjajan tim, najbolji u Evrokupu’

Objavljeno: 07.10.20 u 11:14

Košarkaši Partizana savladali su sinoć ekipu Venecije rezultatom 95:73.

Prva pobeda Partizana u ovosezonskom izdanju Evrokupa. U 2. kolu kontinentalnog takmičenja, crno-beli su u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’ savladali Veneciju sa 95:73.

Ovakva igra Partizana podsetila je navijače na nastupe od prošle godine, kada su crno-beli u ABA i u Evrokupu obezbedili sebi prednost domaćeg terena do kraja.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKO OLAKŠANJE ZA GROBARE: Bivši fudbaler PSŽ-a doputovao u Beograd, sa njim i legenda Crvene zvezde! (FOTO)

Mnogi trenutni igrači pamte tu sezonu, a među njima je i Rašon Tomas.

Znali smo da smo sjajan tim, najbolji u Evrokupu, tako da smo pojačali napad i promenili energiju u drugom poluvremenu. Navijači nam obično daju tu energiju, ali sada su drugačije okolnosti i moraćemo da je pronađemo sami – rekao je Tomas.

Zadovoljan je bio i Miroslav Mića Berić, legenda Partizana.

– Ovo je stvarno bilo dobro večeras. Partizan može i treba ovako da igra i ako se to desi, vidim ga kao favorita za osvajanje jednog od prva dva mesta u Evrokupu – rekao je Berić.

FOTO: ABA liga/Zdravko Kucelin

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter