0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

OBRADOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Od prvog minuta je kvalitet došao do izražaja’

Objavljeno: 05.10.20 u 22:11

Trener Zvezde se oglasio nakon ubedljive pobede!

Crveno-beli su ‘razbili’ Cibonu u Zagrebu! 104:66 je bio konačan rezultat. Nakon poraza na startu Evrolige, klub sa Malog Kalemegdana je pokazao karakter i veliki kvalitet koji poseduje.

Pričali smo nakon Turske da u odnosu na prvu evroligašku utakmicu napravimo drugačiji pristup. Kvalitet je došao do izražaja na svim pozicijama od prvog minuta posle Cibone i pobeda se nije dovodila u pitanje. Poštujemo svakoga, tako i Cibonu. Video sam ih protiv Zadra, vrlo solidno izdanje su imali. Ali znali smo šta treba da radimo, znali smo da se teško nose sa pritiskom, sa fizičkom igrom. Dobro je da smo pobedili i da smo pobedili na ovaj način, sagoreli smo u želji u prvoj utakmici – istakao je Obradović.

Govorio je i o problemima sa pandemijom.

-Za sve je isto. Nažalost, najviše gubi sport, ali je izuzetno važno da se igra. Ne po cenu života, ali ako treba da se igra na drugi način poput ovih balona, moramo da igramo. Da ne prestajemo. Život je najvažniji, ali baloni su pokazali da se može i tako. Ako je to model, ne smemo da imamo pauzu kao prethodne sezone – zaključio je šef stručnog štaba crveno-belih.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter