1
Evrokup

FOTO: KK Partizan

ŠĆEPANOVIĆ NAKON BOLNOG PORAZA: ‘Ovakve utakmice se prosto dogode’

Objavljeno: 01.10.20 u 11:20

Košarkaši Partizana izgubili su sinoć od ekipe Huventuda rezultatom 85:82 u prvom kolu Evrokupa.

Prvi zvanični meč na klupi crno-belih neće po dobrom pamtiti novi trener Partizana, Vlado Šćepanović.

Ovakve utakmice se prosto dogode. Promašili smo sve otvorene šuteve u poslednjoj četvrtini. U situaciji kada smo imali prednost od deset razlike promašili smo dva-tri otvorena šuta, pa umesto da prednost bude više od 15 poena, upali smo u problem. Čestitke Huventudu na pobedi – rekao je Šćepanović.

Mladi strateg je zatim analizirao detaljnije dešavanja na terenu.

PROČITAJTE JOŠ: PORAZ PARTIZANA: Crno-beli od sjaja do očaja

– Huventud je raširio teren, bio agresivan, pogodio dosta šuteva i bio izuzetno agresivan pa smo imali 4,5 izgubljenih lopti. Ako igrate agresivno, napadate i sve radite kako treba pobedićete, to su osnovne stvari, u školi vas tome uče, a moji igrači to nisu radili – jasan je Šćepanović.

Ante Tomić je odigrao dobru utakmicu.

– Naravno, Ante Tomić je sjajan košarkaš, ali on nije sjajan defanzivac i igrač je koga treba napadati. Koristiti razne situacije koje on slabije brani, ali kasnije je Huventud raširio teren, bio agresivan, pogodio dosta šuteva i bio izuzetno agresivan pa smo imali 4,5 izgubljenih lopti. Ako igrate agresivno, napadate i sve radite kako treba pobedićete, to su osnovne stvari, u školi vas tome uče, a moji igrači to nisu radili – rekao je trener crno-belih.

FOTO: KK Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter