0
Košarka

FOTO: Twitter/printscreen

IZNENAĐENJE ILI NE: Dok Rivers više nije trener Los Anđeles Klipersa!

Objavljeno: 29.09.20 u 09:15

Dok Rivers više nije trener Los Anđeles Klipersa.

Kako prenose američki mediji, Rivers je odlučio da podnese ostavku, iako je imao još dve godine ugovora sa ekipom iz Los Anđelesa.

Dok Rivers je na klupu Klipersa seo 2013. godine i nikada nije igrao u finalu konferencije, a najveće razočarenje je doživeo u ovogodišnjem plej-ofu kada su prokockali prednost od 3-1 protiv Denver Nagetsa.

– Hvala Klipersima koji su mi omogućili da im budem trener i hvala im za svu podršku koju su mi pružili. Kada sam preuzeo ekipu imao sam cilj da od franšize napravim pobednički sastav, destinaciju u koju svaki slobodni igrač želi da dođe i da osvojimo šampionsku titulu. Uspeo sam da ispunim mnoge svoje ciljeve, dok sam neke druge izgubio iz vida, pa sam vrlo razočaran svime što se dogodilo i kada znate da vaš tim ima mogućnost da bude šampion i ovako završi uopšte nije lako. Hvala svim trenerima, igračima i osoblju koji su bili deo tima dok sam bio trener. Najviše sam zahvalan navijačima, prošli smo kroz mnogo toga i zahvalan sam što smo bili deo istog tima  – rekao je Dok Rivers.

 

 

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter