0
Evroliga

BARSA NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Katalonci su obavili veliki posao – Mirotić u klubu do 2025. godine!

Objavljeno: 25.09.20 u 18:18

Crnogorski košarkaš sa španskim pasošem produžio je ugovor sa Barselonom.

Iskusni krilni centar Nikola Mirotić i dalje će nositi dres Barselone, nakon što je produžio ugovors sa katalonskim klubom do 2025. godine.

Veoma sam srećan i zahvalan klubu na ovakvoj prilici i što sam potpisao novi ugovor. Zvuči lepo da do 2025. godine nosim ovaj dres, nadam se da će biti uz mnogo uspeha. Od mog dolaska, klub je pokazao poverenje u mene. Svi znaju da nije lako doći iz NBA, ali u Barsi sam dobio sve, uz strast, tu su i navijači koji me vole, dobra energija i iznenađen sam kako su me svi prihvatili – rekao je Mirotić.

PROČITAJTE JOŠ: SVIM SRCEM SAM ŽELEO U PARTIZAN, ALI ME SE NISU SETILI: Ljubimac Grobara emotivno o povratku u Humsku, Stanojeviću, ispadanju iz kvalifikacija za LE!

Ovo je svakako velika stvar za Barselonu jer je on jedan od glavnih igrača u timu, sezonu 2020/21 je odlično startovao, u proseku je beležio 23 poena i 8,5 skokova na dve utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter