0
Košarka

FOTO: Slobodan Đurić

KAKVA ČAST I PRIVILEGIJA: Bivši košarkaš Zvezde na NBA kampu!

Objavljeno: 22.09.20 u 23:21

Proslavljeni srpski košarkaš Igor Rakočević učestvovaće na onlajn omladinskom NBA kampu sa Džoom Herisom, Džordin Kanadom i Tihom Peničeiro.

Heris je igrač Bruklin Netsa, pobednik u šutiranju trojki na ovogodišnjem NBA Ol-staru, Kanada je igračica WNBA tima Sijetl Storm, Peničeiro je bivša igračica Sakrmaento Monarhsa i reprezentativka Portugala, dok je bivši reprezentativac Srbije Igor Rakočević u NBA nastupao za Minesota Timbervulvse.

Kamp, koji će se održati između 25. i 27. septembra, obezbeđuje učesnicima inovativan način da bezbedno i zdravo rade na svojim košarkaškim veštinama kod kuće ili u dvorištu.

Program će takođe pružiti mladim sportistima i ljubiteljima košarke širom Evrope i Bliskog Istoka priliku da komuniciraju sa svojim omiljenim sadašnjim i bivšim NBA i WNBA igračima i da uče od njih.

Treneri za fitnes i performanse Natali Higbi iz ‘The Durable Athlete’ i Bobi Vindebank iz ‘Bobby’s Bakery’ vodiće učesnike kroz razne aktivnosti, dok će bivši svetski šampion u fristajl basketu Brajs Kojer, poznat i kao Brisko Basket Fristajl, postavljati domaće zadatke kamperima sa ciljem poboljšanja njihovih veština.

PROČITAJTE JOŠ: POSLE TOMANEA, JOŠ JEDAN NAPADAČ NAPUSTIO ‘MARAKANU’: Talentovani fudbaler crveno-belih pojačao redove Novog Pazara!

Do sada je Jr. NBA Camp – Online videlo više od 1.000 kampera iz 50 zemalja koji su se pridružili tečajevima. Devet trenera NBA i WNBA igrača, uz ambasadore košarke bili su uključeni u programe sa pet Q+A (pitanja i odgovori) sesija, koje su takođe održane sa NBA i WNBA igračima.

Među igračima koji su učestvovali u prethodnim događajima našla su se poznata imena: Hose Kalderon (Španija ), Pau Gasol (Španija), Majte Kasorla (Atlanta Drim; Španija), Temitope Fagbenle (Velika Britanija), Vili Ernangomes (Šarlot Hornets; Španija) i mnogi drugi.

Od aprila 2020. godine aplikacija OWQLO je domaćin za Jr. NBA at Home, interaktivnu seriju sadržaja koja pruža košarkaške treninge i vežbe koje se mogu izvoditi pojedinačno i u ograničenom prostoru kako bi pomogli mladim igračima širom sveta da ostanu aktivni i razviju svoju igru tokom Kovid-19 pandemije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter