0
Košarka

MAJAMI NASTAVIO U STRAŠNOM RITMU: Dragić opet fenomenalan

Objavljeno: 18.09.20 u 09:20

Veliki preokret viđen je na ovom meču!

Ekipa Majamija odigrala je još jednu odličnu utakmicu. Osetile su se oscilacije u njihovoj igri, ali su skupili snagu i napravili veliki preokret. Konačan rezultat je bio 106:101.

Ekipa Bostona je bolje otvorila meč i već u drugoj deonici stekla prednost od 17 poena razlike. Seltiksi su prednost čuvali do završnice trećeg dela igre, a onda je Majami napravio veliki preokret i na pauzu otišao sa u tom trenutku velikih +7.

PROČITAJTE JOŠ: LUIS IBANJEZ ZA HOTSPORT NAKON POBEDE ‘Oni su veliki klub,verovali smo u pobedu! Žao mi je što je Zvezda izgubila’

Nastavilo se i dalje sa puno preokreta. Boston je napravio seriju 15:2, a to je značilo da imamo neizvesnu završnicu.

Ipak Majami je izdržao i ostvario još jednu veliku pobedu za 2:0 u seriji. 

Najefikasniji u redovima pobednika bio je Goran Dragić koji je postigao 25 poena, a na to dodao tri uhvaćene lopte i pet uspešnih dodavanja. Pratio ga je Bem Adebajo koji je postigao 21 poen, zabeležio 10 skokova i imao četitri asistencije. Dankan Robinson je imao 18, a Džimi Batler je ubacio 14 poena.

https://youtu.be/ij7ktuixMqs

 

U ekipi Bostona Kemba Voker je postigao 23 poena. Tejtum i Braun se dodali po 21, dok je Smart ubacio 14.

Treći meč se igra u nedelju u 02:30 po našem vremenu.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter