0
Košarka

FOFO: Denver Nuggets

JOKIĆ NAKON ISTORIJSKE NOĆI: Mi nemamo superzvezdu za koju svi rade – pamtiću ovaj tim, bez obzira šta uradimo!

Objavljeno: 16.09.20 u 10:18

Košarkaši Denvera pobedili su Los Anđeles Kliperse u sedmoj, odlučujućoj utakmici rezultatom 104:89 i na taj način se plasirali u finale zapadne konferencije NBA lige.

Nakon plasmana u finale srpski centar je izjavio da je za ovaj uspeh zaslužan ceo tim, kao i da je ceo ovaj put do finala bio zabavan.

Sve je bilo zabavno, ceo taj put do finala. Prvo 3-1 u seriji protiv Jute, zatim 3-1 protiv Klipersa. Vratili smo se oba puta. Kao što sam rekao i pre utakmice, reći ću i sada. Šta god da uradimo dalje, pamtiću ovaj tim jer je ovo veoma interesantan tim. Nemamo prvog pika u ekipi, nemamo nikakvu superzvezdu za koju svi rade kako bi bila tu gde jeste. Kada smo dobili utakmicu, svi smo bili srećni i rasterećeni. Bio je to dobar osećaj – rekao je Jokić na konferenciji posle utakmice.

PROČITAJTE JOŠ: OPRAŠTAM SE OD VELIKOG KLUBA: Tomane se oprostio od crveno-belih, a potom potpisao za turskog drugoligaša!

Otkrio je Jokić i šta mu se najviše sviđa u njegovoj ekipi.

To što ne odustajemo. Ne znam kako to radimo, ne znam šta nas pokreće, ali mi jednostavno ne prihvatamo da je neko bolji od nas. Naravno, može neko da nas pobedi, ali da bi to uradio mora da igra mnogo bolje od nas – jasan je srpski centar.

Do velike pobede, pored Jokića, Denver je vodio i Džamal Marej koji je postigao neverovatnih 40 poena.

– On je momak koji obožava da se takmiči. I bio je odličan kroz sve ovo što smo prošli, ali ja ne želim da sve to svedem samo na Džamala i mene. U pitanju su svi. Svi su prihvatili svoje igre i prihvatili su to što jesu u timu u pravom momentu. Nisam u pitanju ja, niti Džamal, niti trener. Radi se o svima nama – naglasio je Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter