Proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović posetio je danas KK Partizan.

Bivši golgeter Partizana, Valensije, Real Madrida, Fiorentine i Levantea razgovarao je sa predsednikom košarkaškog kluba Ostojom Mijailovićem.


Mijatović je istakao da se uvek lepo oseća kada je u kući Partizana.

Uvek se prijatno osećam kada sam u kući Partizana. To je kuća svih nas partizanovaca. Košarku kao sport obožavam i kada sam bio profesionalni fudbaler uvek sam na tim kratkim odmorima voleo da igram basket. Jeste da sam nizak za taj sport, ali pratim i košarku i KK Partizan. Situacija je veoma pozitivna otkako je moj prijatelj postao predsednik (Ostoja Mijailović), to je činjenica. Radujem se kada KK Partizan osvaja trofeje i pravi dobre rezultate – rekao je Mijatović za TV Partizan.

PROČITAJTE JOŠ: TEŽAK UDARAC ZA SRPSKOG CENTRA: Smrtni slučaj u porodici Bobija Marjanovića – ‘Bila si anđeo na zemlji’

Potom je govorio o uticaju korona virusa na sport.

– Vidim da su u fudbalu i u košarci veliki problemi. Klubovi su navikli na finansijsku sitauciju u koju su mogli da predvide i da izbalansiraju, a u ovom trenutku je nemoguće napraviti nekakva predviđana. Ne znate šta će se desiti u narednih 10 dana. Dosta je komplikovano, ali veliki ljudi i velike vođe se vide u teškim sitaucijama. Uvek postoji neko rešenje. Mislim da svi treba zajedno da uradimo sve da što pre izađemo iz ove sitaucije. Optimista sam, jeste sitaucija komplikovana, ali iz nje se može izaći uz složnost i prave poteze – zakljčio je Mijatović.