0
Košarka

POZITIVNA ENERGIJA VLADA U PARTIZANU: Novica je davao intervju, a onda je ‘uleteo’ Kodi i svojom izjavom oduševio sve! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.20 u 22:49

Košarkaši Partizana spremaju se za početak nove sezone, koja bi po planu, trebala da počne za 15 dana.

Ono što je najviše obradovalo navijače Partizana, jeste to što je sa ‘parnim valjkom’ ugovor produžio njihov ljubimac, Novica Veličković.

Iskusnom košarkašu odgovara  promena u treninzima, pošto novi trener Vlado Šćepanović drži dnevno jedan trening od po dva i po do tri sata u odnosu na ranija dva traninga.

– Pre podne i popodne. Teško mi je i da stojim tri sata“, našalio se kapiten Partizana pa dodaje, „Starijim igračima kao što sam ja sigurno prija više slobodnog vremena, ali nije lagano kad spojiš teretanu i trening. Sve ima svoje prednosti i mane. Najbitnije je da dođeš pre treninga, da uradiš šta je potrebno da se spremiš za trening. Ali i sa jednim treningom ima dosta vremena za individualni rad – rekao je Veličković za klupsku televiziju.

Crno-beli su do sada odigrali 6 pripremnih utakmica u Srbiji, i ostvarili maksimalan učinak.

– Iz perioda gde se akcenat bacao na fizičku spremu i tačtičke zamisli došli smo do igranja utakmica. Da sve što smo radili vidimo na terenu gde smo sad. Kada imaš toliki broj utakmica nemaš dovoljno vremena za kvalitetan trening. Kroz utakmice smo ispravljali neke greškice. Bitno je videti sada šta i kako i reagovati ako se vidi da ima problema – kaže Veličković i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: STANOJEVIĆ JE ODLUČIO: Evo kojih 20 igrača će otputovati u Moldaviju!

– Mi smo za sada odigrali dobar broj utakmica, već sad u septembru. Sve se odvija kako treba osim što je situacija mnogo drugačija nego što smo navikli, bez publike i nekih sloboda van terena. Ali navikavamo se svi na to da se igra pred praznim tribinama.

Novica kaže kako se saigrači sa njim šale, na račun njegovih godina, pošto je najiskusniji u ekipi.

Zovu me ‘starac’ manje-više svi. Pričamo koliko ko godina ima, kažu mi da imam 60, 80, 200 – nasmejao se Veličković, a onda je u intervju upao Kodi Miler-Mekintajer:

Volim ga, on je kao veliki brat, ne samo meni već svima. Mnogo te cenim, brate.

– Sve su super momci. Ta hemija koju smo imali prošle godine, pored taktike i treninga je činima mnogo dobrog za rezultate. I ove godine ćemo sigurno da gledamo da gajimo iste stvari – dodao je kapiten crno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter