0
Košarka

KAKAV PREOKRET DENVERA: Maestralni Nikola Jokić! Bili su u minusu od 19 poena, a onda prava eksplozija

Objavljeno: 13.09.20 u 22:37

Velika pobeda za izjednačenje u seriji!

Denver izgleda igra dobro samo pod pritiskom! Izabranici Majkla Melouna gubili su čak 19 poena razlike, a onda su demonstrirali silu. Očajnu treću deonicu imali su Klipersi, a to je Nagetse vratilo u meč. Ubedljivo prvo poluvreme odigrala je ekipa iz Los Anđelesa, ali sve je to palo u ‘vodu’ u drugom delu igre.

PROČITAJTE JOŠ: REAL DOBIO PRVI EL KLASIKO U SEZONI: Kampaco doneo pobedu

Glavni i odgovorni za preokret Denvera bio je reprezentativac Srbije Nikola Jokić. Popularni ‘Joker’ ubacio je 34 poena, na to dodao 14 uhvaćenih lopti i sedam uspešnih dodavanja. Pratio ga je Marej koji se probudio u drugom delu igre i stigao do učinka od 21 poena, pet skokova i pet asistencija. 

U ekipi Klipersa najraspoloženiji bio je Pol Džordž! Ubacio je 33 poena, uhvatio šest skokova i asistirao tri puta. Među poraženima istakao se i Lenard koji je dodao 25 poena, osam skokova i pet uspešnih dodavanja. Treba čestitati  Herisu i iskusnom Milsapu koji su igrali fenomenalnu odbranu i tako zasutavli Kliperse u drugom poluvremenu.

Sada je 3:3 u seriji i igraće se odlučujuća utakmica. Pobednik ovog duela idu u finale Zapada gde ga očekuje ekipa Los Anđeles Lejkersa koja je bila bolja od Hjustona sa 4:1 u pobedama.

 

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter