1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

NIKADA EMOTIVNIJI DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Legendarni trener crno-belih se vratio na ‘mesto zločina’, a zatim pomenuo Mišu Tumbasa! (VIDEO)

Objavljeno: 09.09.20 u 10:15

Emotivni povratak.

Partizan je sinoć pobedio ekipu Kluža rezultatom 82:78 u dvorani ‘Ranko Žeravica’ u utakmici koja je ostala zapamćena po povratku legendarnog trenera crno-belih Duška Vujoševića.

Volim Halu sportova, pogovoto onu staru, pre nego što je renovirana, dok je još bilo mnogo publike u parteru. Sećam se mnogo toga što se ovde dogodilo. Normalno je da ima emocije – rekao je najtrofejniji trener u istoriji Partizana.

Vujoševiću se svidela čvrstina koju su crno-beli imali u prvom poluvremenu.

PROČITAJTE JOŠ: LEGENDARNI FUDBALER PARTIZANA PRED NOVIM IZAZOVIMA: Sale Ilić odredio igrače za Bugarsku!

– videla mi se čvrstina Partizana jedno 25 minuta. U pojedinim momentima bilo je tečnosti u igri crno-belih, lopta je išla dosta brzo… I oni su imali povreda i bolesti i nisu uigrani. Ovakve utakmice služe da se podiže forma i izmeri šta trenutno nije dobro.

Dule se setio i legendarnog navijača Partizana, Miše Tumbasa, koji je nažalost preminuo u aprilu ove godine.

Mnogo mi fali Miša, utakmica bi dobila u sadržaju i kvalitetu. Mnogo mi fali – emotivan je bio Vujošević.

Partizan i Kluž će na parket ponovo u četvrtak, a meču je prisustvovao i Aleksandar Rašić, nekadašnji košarkaš i srpskog i rumunskog tima.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter