0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

DVA NOVA POTPISA NA MALOM KALEMEGDANU: Važni ugovori za Crvenu zvezdu

Objavljeno: 08.09.20 u 12:26

Dva važna igrača i klub produžili saradnju!

Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac potpisali su nove ugovore sa Crvenom zvezdom. Saradnja je dogovorena na godinu dana sa oba igrača. 

Ognjen Dobrić je rođen 1994. godine u Kninu i prošao je sve mlađe selekcije crveno-belih. U seniorskoj konkurenciji debitovao je za ekipu FMP-a, a već četiti sezone nosi crevno-beli dres i to sa velikim uspehom. Tri puta je bio šampion KLS-a, dva puta ABA lige, a po jednom je osvajao ABA superkup i kup Radivoja Koraća.

PROČITAJTE JOŠ: DEJO SAVIĆEVIĆ OTKRIO KO JE JEDINI PATRIOTA OD SPORTISTA: ‘Raskinuo je ugovor i došao, skidam kapu’

Dejan Davidovac je rođen 1995.godine u Zrenjaninu. Za crveno-bele nastupa od 2017. godine i od tada je osvojio ABA ligu, dva prvenstva Srbije i ABA superkup. Sa mladom reprezentacijom Srbije postao je prvak Evrope 2015. godine. Pre nego što je stigao u klub iz Beograda, nastupao je za Proleter, Vršac i FMP

Crveno-beli su u Turskoj gde učestvuju na Glorija kupu. Takmičarsku sezonu otvaraju protiv ekipe Fenerbahčea u Istanbulu početkom sledećeg meseca. 

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter