0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

GROBARI, BEZ BRIGE: Evo zbog čega Erik Mika još uvek nije debitovao, a poznato je i kad će! (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.20 u 11:44

Košarkaši Partizana savladali su juče u okviru niza utakmica pripremnog perioda za narednu sezonu ekipu Slobode iz Užica rezultatom 76:58.

Još uvek nije onako kako želi da bude, ali trener crno-belij Vlado Ščepanović izjavio je posle meča da je ‘malkice’ zadovoljniji nego u prethodnoj utakmici.

Ono što najviše zanima navijače Partizana, jeste zbog čega na parket još uvek nije istrčao Erik Mika.

– Raduje me da su se neki igrači vratili posle povreda. Čekamo još Erika da se vrati iz te neke bolesti, ima stomačni virus, nešto slično što se desilo Kodiju Miler-Mekintajeru. Očekujem ga za par dana da će biti speman – izjavio je Šćepanović za klupsku televiziju.

Mika nije jedini koji sinoć nije igrao, za crno-bele nisu nastupili ni Markus Pejdž, kao i Nemanja Dangubić.

PROČITAJTE JOŠ: JOKIĆ PONOVO ‘ODNEO ŠOU’: Na pitanje zašto je uvek tako strpljiv, srpski centar je odgovorio na urnebesan način! (VIDEO)

– Očekuju se i oni, to su neke lakše povrede, nema potrebe da rizikujemo bilo šta – dodao je Šćepanović.

‘Pani valjak’će naredne dve provere imati 8. i 10. septembra protiv rumunskog Kluža, koji vodi Duško Vujošević.

– To će biti najjača provera, oni su mnogo ranije krenuti od nas, uskoro igraju neke kvalifikacije. Odlična proba za nas, igraćemo protiv fizički dominantne ekipe, pa ćemo imati čistiju sliku na kom smo trenutno nivou – zaključio je trener crno-belih.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter