KK Crvena zvezda mts nastavlja sa jačanjem svojih mlađih selekcija, pošto je tokom letnjeg prelaznog roka angažovao još jednog talentovanog igrača.

Višegodišnji stipendijski ugovor sa crveno-belima potpisao je Miroslav Bogdanović rođen 05.08.2006. godine. Igra na poziciji beka i visok je 185 centimetara.


Miroslav je prve košarkaške korake načinio u rodnom Somboru, gde je prošao sve mlađe selekcije ‘KK Džoker’ za koji je nastupao do kraja ove sezone:

– Mnogo sam srećan nakon potpisivanja ovog ugovora. Veliki sam Zvezdaš, ne propuštam ni jednu utakmicu mog kluba. Da ne dužim, predstoji mi puno rada i dokazivanja – rekao je kratko Bogdanović nakon potpisivanja ugovora na Malom Kalmegdanu.

PROČITAJTE JOŠ: ŽESTOKO SAOŠTENJE CRVENE ZVEZDE: Crveno-beli ‘detaljno’ o smrti Majkla Odža, pa ‘pecnuli’ predsednika Partizana!

Bogdanović će od sledeće sezone igrati za kadetski tim KK Crvena zvezda, i Nakon Vudragovića, Gagića, Gačića, Mišića, Marjanca, Topića, Spasojevića, Radovanovića i Vučetića, deseto je pojačanje za mlađe selekcije crveno-belih.

FOTO: KK Crvena zvezda