4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ABA LIGA IZABRALA PREDSEDNIKA: Partizan ga ne priznaje i poručuje – ‘Pojedinci bi za ovo mogli da odgovaraju’ (FOTO)

Objavljeno: 02.09.20 u 18:18

ABA liga iznela saopštenje, a Partizan se vrlo brzo oglasio.

U narednoj sezoni predsednik lige biće predstavnik FMP-a Zoran Tošković, dok će Đorđije Pavićević iz Mornara i Željko Žilavec iz Zadra biti potpredsednici.

Takođe, liga je objavila da je postigla sporazum o vansudskom poravnanju sa Crvenom zvezdom, a naloženo je da se pripremi protokol u slučaju da se liga bude prekidala zbog pandemije korona virusa.

Partizan je ovo saopštenje ocenio kao ‘sramno’ pošto FMP nema nikakav vlasnički udeo u ABA ligi.

Predsedništvo u ovom obliku ne postoji jer FMP nema vlasnički udeo u ligi. Ovakav tekst na sajtu predstavlja veliku sramotu ABA lige! Svaki potez ovog nelegalnog organa nema nikakvu pravnu snagu i KK Partizan će ih tretirati kao vazduh, a pojedinci bi za ovo mogli da odgovaraju – stoji na tviter profilu košarkaškog kluba Partizan.

0
0

4 Komentara

  1. e, jadni i bedni moj Partizane.Otkad je gavran pocrnio a kosarka krenula u nas, vece g ponizenja nije bilo kao sto se grobarima dogadja u zadnjih godinu’dve. Ljudi da li ovo nesrecni ostoja precutno odobrava ili mi se cini da je on vucicev poslusnik u KK partizan, jer sve je bitke izgubio van terena, izjavi ponesto u vezi toga, ili uopste ne kaze nista i idemo dalje. Neka mi neko kaze ime kluba u evropi sa slavnom tradicijom, brojem igraca koji su doneli desetine medalja, igraci u nba iz Partiyana itd. i dadje vucic covic i neka boranija iz aba lige i ladno se popisa na sve to. grobari cute, cute, i cute. Ja sam iz unutrasnjosti i imam 63 g. i ne mogu ovo vise da trpim. a vi grobari stidite se . ostoja izdajnik.

    0
    0
    Odgovori
  2. regionu nacija debelo placa porodicnu SPRDACINU, SPRDACINU kojom pokazuje svu moc i lovu koju ima u odnosu na region … ALI …zato nam se region smeje – uziva i debelo naplacuje (dok se placa…) samovolji jedne porodice … koja iz dana u dan pokazuje svoje lice … sve moze … ako treba i zemlja je ravna ploca, samo nas dobro platite … sto su do danas iz regiona bezbroj puta kazali … dok se dobro po regionu i evropi mozete i dalje da se BRUKATE …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter