0
Evroliga

FOTO: KSS

SRPSKI STRUČNJAK JE DEBITOVAO POBEDOM: Prvi trijumf Kokoškova na klupi Fenera!

Objavljeno: 01.09.20 u 18:48

Sjajan debi za srpskog stručnjaka.

Srpski košarkaški trener, Igor Kokoškov, pobedom je debitovao na klubi Fenerbahčea. Njegovi izabranici savladali su ekipu Bešiktaša u prijateljkom meču.

Fenerbahče je krenuo petorkom Bobi Dikson, Lorenzo Braun, Edgaras Ulanovas, Danilo Bartel i Jan Veseli, a Kokoškov je čak 16 igrača iskoristio u rotaciji.

PROČITAJTE JOŠ: DELIJE U TRANSU: Makeda ne stiže, ali ‘razbijač’ dolazi – veliko pojačanje stiže na ‘Marakanu’?! (VIDEO)

Bešiktaš je dobro započeo susret, ali su igrači Fenera uspeli da preokrenu rezultat i da sa 17:16 dobiju prvu četvrtinu. Jan Veselom nije trebalo dugo da se razigra, na poluvremenu rezultat je bio 37:32 u korist Fenerbahčea.

Košarkaši Fenerbahčea su drugo poluvreme držali u svojim rukama, uspevao je Bešiktaš par puta da se približi, ali kad god je bilo bitno, izabranici Igora Kokoškova su pogodili. Najefikasniji u pobedničkoj ekipu bio je Melih Mahmatoglu sa 21 poenom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter