0
Košarka

POZNAVANJE EVROPSKE KOŠARKE MU NIJE NA ZAVIDNOM NIVOU: Šakila su upitali iz koje zemlje dolazi Dragić, njegov odgovor je urnebesan! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.20 u 21:05

Jedan od najboljih centara svih vremena ponovo je pokazao da se baš i ne razume u evropsku košarku.

U prvoj utakmici polufinala istočne konferencije košarkaši Majami Hits savladali su Milvoki Bakse rezultatom 115:104. Najbolji u ekipi Majamija bio je Batler koji je postigao 40 poena, dok ga je pratio slovenački plejmejker Goran Dragić sa 27 poena.

O igri slovenačkog plejmejkera govorio je proslavljeni centar Lejkersa, Finiksa i Majamija, Šakil O’Nil.

– Ne treba zaboraviti da je nekoliko godina igrao iza Stiva NEša, zna da probije u reket. Ujedno je dobar strelac i jedan od najboljih igrača iz zemlje iz koje dolazi – rekao je Šakil.

Na pitanje Stiva Smita iz koje zemlje Dragić dolazi, legendarni centar je dao urnebesan odgovor:

– Nemam pojma.

PROČITAJTE JOŠ: IZUTENO BURAN DAN ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Iznenađenjima nikad kraja, u Humsku se vraća igrač koji je crno-belima doneo titulu u derbiju?!

Nakon njegovog odgovora ceo studio se briznuo u smeh, a nakon što se situacija smirila, Erni Džonson je rekao da je Goran Dragić Slovenac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter