0
Košarka

KRIS POL KAO NEKADA, VESTBRUK TRAGIČAR: Pobeda Oklahome, odlučiće majstorica (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.20 u 09:07

Sjajna noć za Pola i ekipu!

Košarkaši Oklahome uspeli su da dođu do izjednačenja u pobedama. Sada je 3:3 u seriji. Konačan rezultat bio je 104:100.

Ekipa Tandera je u finišu meča uspela da dođe do preokreta. 3 minuta pre kraja meča Hjuston je imao 6 poena prednosti, ali to im nije bilo dovoljno da utakmicu mirno privedu kraju.

Još jedno sjajno izdanje imao je legendarni Kris Pol. Amerikanac je pored sjajnog napadačkog učinka uspeo da sjajnim defanzivnim reakcijama u završnici donese preokret i pobedu svojoj ekipi.  Pol je postigao 28 poena,imao 7 skokova a na to dodao i po 3 asistencije i ukradene lopte. Od saigrača pratio ga je reprezentativac Italije Danillo Galinari sa 25 poena, dok je Šruder dodao 12.

U timu poraženih najefikasniji bio je Džejms Harden sa 32 poena, osam skokova i sedam asistencija, a Vestbruk je ubacio 17 uz 8/15 iz igre. Ipak Rasel Vestrbuk se može smatrati tragičarom sinoćne utakmice. U samoj završnici je prvo promašio otvoren šut a onda u poslednjem  napadu pri rezultatu 102:100 izbacio loptu  u aut i ugasio svaku nadu za pobedu Hjustona.

PROČITAJTE JOŠ: ‘IBRAKADABRA’ NASTAVLJA GDE JE STAO: Želja mu je ispunjena, kreće u pohod na LŠ

Odlučujuća utakmica igra se u noći između srede i četvrtka.

https://youtu.be/KkCtetG0tGM

Počela je i serija između Milvoki Baksa i Majamija. Po mnogima iznenađenje, ali Majami je predvođen sjajnim Batlerom poveo u seriji.

Džimi je ubacio čak 40 poena uz 4 skoka i 2 dodavanja, a pratio ga je Dragić sa 27 poena, 6 skokova i 5 asistencija. Najkorisniji u timu poraženih bio je Midlton sa 28 poena,6 skokova i 5 dodavanja, a za njim je bio Bruk Lopez koji je dodao 24 poena i 1 skok. Utakmica se završila rezultatom 104:115.

https://youtu.be/dpWoSjNfCHQ

 

FOTO: TWITTER screenshot

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter