0
Košarka

IZJAVA ERIKA MIKE: ‘Beograd je sjajan, hoću pobede, mnogo pobeda’

Objavljeno: 01.09.20 u 10:18

Novi centar crno-belih stigao je u Beograd pre nekoliko dana!

Nakon malog broja odrađenih treninga, već je stekao i prve utiske o klubu, Beogradu, navijačima… Dao je i svoju prvu izjavu za BC Partizan TV. Oduševljen je što će igrati u timu u kom je Vlade Divac pravio vrhunske rezultate. Za Divca ima samo reči hvale.

– To je superkul. Vlade je legenda u Americi, imao je odličnu karijeru u NBA. Sve što je uradio ovde za grad, navijače i ovu zemlju, ne mogu da zamislim. Kada sam stigao u Beograd, prvo su me odveli na fudbalski stadion, Pokazali su mi sobu sa trofejima i on je bio na svakoj slici u poslednjih 30 godina. Imao je veliki uticaj na istoriju kluba, koji je jak i dan danas – rekao je Erik.

Najviše informacija o klubu i gradu dobio je od reprezentativca Srbije i igrača Sakremnta Bogdana Bogdanovića.

– Bio je uzbuđen. Od njega sam prvobitno čuo da Partizan želi da me dovede, dok su još bili u ‘mehuru’. Nisam znao šta će biti u Americi, da li će biti NBA kampa, a onda ste me tražili i momenat je bio pravi. Pisao sam Bogiju čim sa potpisao, dok još nije bilo zvanično, a on mi je tražio broj telefona pošto smo se dopisivali na Instagramu. Nastavili smo da se dopisujemo – istakao je centar.

Stigli si i prvi utisci o Beogradu.

– Sviđa mi se Beograd. Klub me je smestio u dobar hotel, hrana je sjajna, gostoprimstvo fenomenalno i svi u ovom gradu pričaju engleski. Svi su prijateljski nastrojeni. Fenomenalan grad – zaključio je Mika.

PROČITAJTE JOŠ: ĐOKOVIĆ I KRAJINOVIĆ SIGURNI: US Open otvoren pobedom 2 tenisera iz Srbije

Otkrio je i ambicije za narednu sezonu.

– Nikad ne znaš šta će se desiti za godinu ili čak mesec dana. Ovaj posao je lud. Pogotovo sada zbog situacije sa virusom. Ne znam gde ću biti sledeće godine. Želim da imam odličnu godinu individualno i naročito timski. Šta očekujem?

Očekujem da pobeđujem. Ne bih dolazio da ne očekujem da mnogo pobeđujemo. Imamo dobru grupu momaka i odličnu hemiju. Partizan je igrao vrlo dobro prošle godine.

– Želim da pomognem da dođemo u istu poziciju, da budemo prvi u svim takmičenjima, da dođemo do završnice svega- izjavio je Mika.

FOTO: TWITTER screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter