0
Košarka

FOTO: FIBA

DODATNI MOTIV ZA JOKIĆA PRED MAJSTORICU: U slučaju da Denver pobedi Jutu, na račun srpskog centra ‘leći’ će skoro pola miliona dolara!

Objavljeno: 01.09.20 u 23:49

Biće napeto pred majstoricu.

U noći između utorka i srede, košarkaši Denver Nagetsa sastaće se sa Juta Džezom u sedmoj, odlučujućoj, utakmici prve runde plej-ofa Zapadne konferencije.

Dodatni motiv za srpskog reprezentativca, Nikolu Jokića, jeste taj jer u slučaju da večeras pobedi, na svom računu biće mu uplaćeno 465.517 dolara.

PROČITAJTE JOŠ: NEMA VIŠE DILEME: Mesi se ‘seli’ u redove nero-azura, evo šta na to kaže sportski direktor Intera!

Zaradiće i Pol Milsep, u slučaju pobede, on će inkasirati 350.000 dolara. Geri Heris nema dovoljan broj odigranih utakmica, tako da on neće biti nagrađen, a njemu je trebalo da sleduje 200.000 dolara.

Denver će pokušati da prvi put prođe u seriji na sedam mečeva u kojoj je gubio 1:3. Sa druge strane, Juta će takođe igrati za istoriju, jer se ‘džezerima’ nikad nije dogodilo da ispuste vođstvo u seriji 3:1 i da ispadnu. Nema sumnje, biće to spektakl u ‘mehuru’ u Orlandu.

FOTO: FIBA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter