1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

USPEŠNA PRVA PROVERA: Šćepanović debitovao trijumfom, crno-beli ubedljivo savladali Slogu! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.20 u 21:48

Ubedljiva pobeda košarkaša Partizana.

Novi trener košarkaškog kluba Partizan, Vlada Ščepanović, upisao je prvu pobedu na klupi crno-belih. Na pripremnoj utakmici, ‘parni valjak’ je ubedlljivo pobedio ekipu Sloge iz Kraljeva rezulatom 76:53.

Trener Partizana Vlado Šćepanović isprobao je sve igrače koji su bili u sastavu, a izostali su Novica Veličković, Brajan Angola, Kodi Miler Mekintajer i Erik Mika koji tek treba da se priključi ekipi.

To je ujedno bio prvi meč Partizana nakon susreta sa Mega Bemaksom, 9. marta ove godine. Crno-beli su večeras pokazali da bi im odbrana mogla biti glavni adut naredne sezone.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nikola Janković sa 16 poena, a pratili su ga Nemanja Jaramaz sa 11 i Vilijam Mozli sa 10 poena. Stefan Janković postigao je devet, Rašon Tomas osam, Nemanja Dangubić, Markus Pejdž i Uroš Trifunović po pet i Nemanja Gordić dva poena.

Crno-beli se vraćaju u Beograd, gde ih 8. i 10. septembra očekuju provere protiv rumunskog Kluža koji predvodi Duško Vujošević.

FOTO: KK Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter