0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

IZ NBA ‘DOLETEO’ U PRIBOJ: Vratio se ljubimac Delija da odigra basket u kraju! (FOTO)

Objavljeno: 28.08.20 u 10:39

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Marko Gudurić završio je sezonu u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, gde je u debitantskoj sezoni nosio dres Memfisa.

Sprski reprezentativac je trenutno na odmoru, NBA sezona je za njega završena, a za novu, sprema se u svom rodnom gradu, Priboju.

PROČITAJTE JOŠ: EVROPSKI VELIKANI POPUT TOTENHEMA I MILANA MOGU U SRBIJU: Evo ko su potencijalni rivali Partizana i TSC-a u narednom kolu!

On je snimljen na ‘lokalnom’ terenu kako igra basket, baš na mestu gde je Gudurić učio svoje prve košarkaške korake. Ovaj njegov potez izazvao je oduševljene Delija na društvenim mrežama. Ono što je lepo, jeste to što je Gudurić ‘ostao na zemlji’, nije dozvolio da ga slava i novac promene.

Podsetimo, Marko Gudurić je crveno-beli dres nosio od 2013.-2017. godine, a već u prvoj sezoni u dresu Crvene zvezde osvojio je dva trofeja, ABA ligu i domaće prvenstvo. Sjajan učinak ga je doveo u najuži izbor za trofej ‘Zvezda u usponu‘, namenjen igračima do 22 godine u Evropi. Za seniorsku reprezentaciju Srbije debitovao je na Evropskom prvenstvu 2017. godine.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter