0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

NAPUSTIO PRIPREME ZBOG TEMPERATURE: Plej Partizana testiran na koronu – evo kakvi su rezulati!

Objavljeno: 27.08.20 u 19:05

Kodi Miler-Mekintajer prekinuo je sa pripremama u Vrnačkoj banji.

Najveće pojačanje Partizana ovog leta morao je da se vrati u Beograd, kako bi se testirao na korona virus, zbog povišene temperature koju ima.

PROČITAJTE JOŠ: EKSPLOZIJA U PARTIZANU: Erik Mika nije poslednje pojačanje za narednu sezonu, stiže plejmejker sa NBA iskustvom?! (VIDEO)

Kodi će morati da nekoliko dana provede van terena, a medinciski tim crno-belih reagovao je preventivno zbog globalne sitacije sa pandemijom korona virusa, ali na svu sreću, njegovi rezultati su negativni, poručio je doktor koji se nalazi na čelu medicinskog tima KK Partizan.

– Kodi je imao povišenu temperaturu i osetio je stomačne tegobe. Kao odgovorni ljudi, zbog epidemiološke situacije u kojoj se nalazimo, preventivno smo igrača izolovali i poslali na testiranje. Rezultati su stigli i nalaz je onakav kakav smo se i nadali – negativan. U redovnim okolnostima, ovakve stvari bismo tretirali kao tekući problem i verujem da niko ne bi tome pridavao pažnju. Sa druge strane, u javnost su nekim alternativnim kanalima izašle informacije koje nisu tačne i koje niko nije proverio. Na taj način je unet nemir među goste hotela i same članove našeg tima. Smatram da je u okolnostima globalne pandemije izuzetno neodgovorno plasirati informacije ovog tipa bez prethodne provere – poručio je doktor Momčilo Jakovljević.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter