0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DOK ČEKA NOVI ANGAŽMAN: Stefan Birčević u ulozi sportskog direktora

Objavljeno: 26.08.20 u 17:00

Stefan Birčević je seo u direktorsku fotelju kluba iz svog rodnog grada. 

Trofejni srpski reprezentativac postao je sportski direktor Borca iz Lazarevca, jednoglasnom odlukom Skupštine kluba. 

Formiran je novi Upravni odbor kluba koji čine: Dušan Stevanović, Vladimir Dragutinović, Ivan Milovanović, Aleksandar Juričić, Boris Lazić i Zoran Đorđević, uz napomenu da će se kasnije dopuniti, ukoliko bude bilo potrebe. 

Kako se navodi u saopštenju kluba, sednici Skupštine je prisustvovao 31 delegat, mnogi su pohvalili dosadašnji rad kluba, kao i ideje kako klub treba da bude organizovan u budućnosti. 

PROČITAJTE JOŠ:SAVO MILOŠEVIĆ PRED RFS: Trener crno-belih otkrio u čemu su Letonci najopasniji, kao i čega se najviše plaši! (VIDEO)

Novo rukovodstvo tima na čelu sa predsednikom Ilićem i sportskim direktorom Birčevićem, kao i novim članovima Upravnog odbora, Lazićem i Stevanovićem, prisustvovalo je treningu prvog tima, koji je već počeo pripreme za sezonu u Prvoj muškoj regionalnoj ligi, grupa Centar. Podršku timu dao je i Ivan Marinković iz Uprave JP EPS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter