0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena Zvezda

Novo pojačanje: Zvezda dobila još jednog talentovanog košarkaša!

Objavljeno: 25.08.20 u 14:50

Mladi košarkaš, Marko Gušić, potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Crvenom Zvezdom u trajanju od četiri godine, saopštio je danas klub sa Malog Kalemgdana. 

 

Momak, visok 202 centimetara, može da pokriva više pozicija u timu, a pre dolaska u Zvezdu nastupao je u ekipama Mladosti, Mege i Vizure. 

Gušić je rođen je 6. avgusta 2002.godine u Beogradu, a u maju 2019. godine potpisao je prvo stipendijski ugovor nakon dolaska iz ekipe Vizure, a tokom prethodne sezone nastavio je da se razvija i napreduje u juniorskom timu Zvezde, čime je zaslužio i prvi profesionalni ugovor. 

PROČITAJTE JOŠ: SALE STANOJEVIĆ U ENGLESKOJ: Bivši trener Partizana u Čempionšipu?!

– Potpisivanje ugovora za Crvenu zvezdu je velika čast i obaveza. Ovo je priznanje za mene i potvrda da se rad isplati. Uz to, ovo je zaista u mom slučaju ostvarenje dečačkog sna. Sada moram još jače i više da treniram i pokušam da se izborim za šansu i poziciju u timu u godinama koje dolaze – rekao je Gušić posle potpisivanja ugovora. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter