0
Košarka

LEJKERSI NASTAVILI U ISTOM RITMU: Lebron razbio Portland,Lilard se povredio

Objavljeno: 25.08.20 u 09:02

Ekipa iz Los Anđelesa nastavila je sa dominantnim partijama

Nako prve utakmice i poraza, vezali su 3 uzastopne pobede. Ovog puta bilo je veoma ubedljivo i do sigurne pobede vodio ih je popularni ‘King’. Konačan rezultat bio je 115-135. Lebron je ‘flertovao’ sa tripl-dabl učinkom. 30 poena, 10 asistencija i 6 skokova za najkorisnijeg igrača Lejkersa. Od saigrača Džejmsa je pratio Entoni Dejvis koji je dodao 18 poena i po 5 asistencija i skokova.

https://youtu.be/cGvHAw-6tYI

U redovima Trejblejzersa najraspoloženiji bio je Jusuf Nurkić. Prvi centar Portlanda ubacio je 20 poena, podelio 4 dodavanja, a skočio je 13 puta.
Najbolji igrač poraženih, tokom cele sezone, povredio se u trećoj deonici. Lilard je do tada ubacio 11 poena, asistirao 4 puta i  zabeležio 1 skok. Nakon toga se nije vraćao na parket.

Igrači koje sa klupe predvodi Frenk Vogel, sinoć su po prvi put izašli u crna ‘Mamba‘ garnituri dresova. U njihovom dizajnu je učestvovao pokojni legendarni košarkaš Kobi Brajnt. Dresovi su njemu i  posvećeni, a obučeni su simbolično na dan njegovog rođendana.

Bez obzira na povredu Lilarda, Portland nije imao šanse protiv ovako raspoloženih Lejkersa.
U ostalim duelima nismo imali velika iznenađenja. Majami je prvi obezbedio prolaz u narednu rundu jer je maksimalnim rezultatom  izbacio ekipu Indijane. Pobede su ostvarili Oklahoma i Milvoki. Oklahoma je pobedom izjednačila na 2-2 , dok Baksi sada vode 3-1.

PROČITAJTE JOŠ: ‘ORLOVI’ BI MOGLI DOBITI OGROMNO POJAČANJE: Vunderkind o kojem je brujao ceo svet želi da obuče dres reprezentacije Srbije! (VIDEO)

Rezultati:
Orlando – Milvoki 106-121
Oklahoma – Hjuston 117-114
Majami – Indijana 99-87
Portland – LA Lejkers 115-135

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter