0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Google

CIBONA U PROBLEMIMA: Čak četiri igrača kluba iz Zagreba pozitivno na virus korona!

Objavljeno: 25.08.20 u 11:20

Otprilike mesec dana ostalo je do početka ABA lige, ali pitanje je kada i u kakvim uslovima će se ona održati, s obzirom na još uvek aktuelnu situaciju sa Covid-om 19! 

Pored toga što u Hrvatskoj raste broj obolelih, zaraženih ima i među igračima abaligaša. U Ciboni je trenutno alarmantno. 

Bivši šampion regionalnog takmičenja i dvostruki prvak Evrope, prijavio je da su na ovaj virus pozitivna četiri člana kluba, dvojica igrača i trenera.  

PROČITAJTE JOŠ: LEGENDARNI FUDBALER NAPOKON NA SLOBODI: Nakon 5 meseci Ronaldinjo pušten iz pritvora

– Ovim putem obaveštavamo javnost kako su četiri osobe iz Košarkaškog kluba Cibona pozitivne na COVID-19. Radi se o dva igrača i dva trenera, a skladno Zakonu o zaštiti ličnih podataka nećemo objaviti identitet zaraženih osoba- stoji u saopštenju kluba iz Zagreba. 

Takođe su naveli i sledeći podatak: „Svi koji su osetili simptome odmah su o tome obavestili epidemiološku službu, te su podvrgnuti testiranju. Kako su nalazi vraćeni pozitivni, danas na testiranja idu svi igrači, stručni štab i članovi kluba. Klub je u stalnom kontaktu sa epidemiolozima, a o svim novim vestima pravovremeno ćemo obavestiti javnost“, navode Zagrepčani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter