0
Košarka

FOTO: Twitter/Denver Nuggets

JOKIĆU JE POTREBNA POMOĆ: Denver je u ogromnom problemu – šok terapija im treba pod hitno!

Objavljeno: 24.08.20 u 23:10

Denver je u velikom problemu.

Košarkaši Denver Nagetsa izbugili su i treći put uzastopno, tako da će nešto morati da se promeni pod hitno. Juta igra sjajno, predvođena je neverovatnim Donovan Mičelu, koji definitivno sad igra najbolju košarku u karijeri.

Od Jokića se najviše očekuje, tu nema dileme, s obzirom da je srpski reprezentativac glavna zvezda tima. Sa tim se slaže i Majk Meloun, trener Nagetsa koji je posle trećeg meča iskritikovao Jokića, a nakon poslednje utakmice izjavio je kako je srpskom centru potrebna pomoć.

– Moram pogledati snimak i pronaći način kako da pomognem Nikoli. Moram da vidim šta se to tamo dešava. Igrao je 39 minuta i bio na liniji za slobodna bacanja samo dva puta. Nije to razlog našeg poraza, postoji veliki broj sličnih – rekao je Meloun.

PROČITAJTE JOŠ: ‘ORLOVI’ BI MOGLI DOBITI OGROMNO POJAČANJE: Vunderkind o kojem je brujao ceo svet želi da obuče dres reprezentacije Srbije! (VIDEO)

On je siguran da se njegovi momci neće predati.

– Srećan sam jer ovi momci razumeju da se nećemo predati. Borićemo se. Moji momci su ‘naprženi’ i spremni za petu utakmicu – rekao je Meloun.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter