5
AdmiralBet ABA Liga

BANKROT U PARTIZANU: Evo šta na to kaže predsednik crno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.20 u 16:40

Presednik košarkaškog kluba Partizan demantovao je tvrdnje da se najtrofejniji srpski košarkaški klub nalazi u lošoj finansijkoj situaciji.

Prethodnih nedelja kružile su priče kako je u Partizanu navodno teška finansijka situacija, ali predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, izjavio je da je KK Partizan trenutno u stabilnom finansijskom stanju.

– Šta znači bankrot? Kome Partizan danas duguje? Partizan je isplatio igračim plate za dve sezone unazad i platio je celokupan menadžment. To se u poslednjih deset godina nikada nije desilo. Partizan je iz godine u godinu… kako se dug od sedam miliona gomilao? Tako što je prenosio po tri-četiri-pet plata, igračima nije isplaćivao i onda je kroz razno razne pregovore pokušavao da izađe iz situacija. U jednom trenutku, kada sam došao u Partizan, bilo je sedam-osam postupaka – rekao je predsednik Partizana u razgovoru za klupsku televiziju.

On ne krije da su trenutno u Partizanu vode dva, tri postupka.

– U ovom trenutku, i to nije tajna, imam 2-3 postupka gde je došlo do neslaganja u finansijskim obavezama gde mi nismo hteli da prihvatimo neke obaveze koje nisu pripadale Partizanu. Svako misli da treba da zaštiti igrača i agenciju, a klubove ne štiti niko. Ja mislim da je sredina negde na pola. Mi nismo u teškoj situaciji, ali kako da vam kažem – treba čovek da bude realan. Veliko je pitanje kakva će sezona biti, da li će se igrati pred publikom – rekao je predsednik crno-belih.

Naredna sezona kreće početkom oktobra, a crno-beli se trenutno nalaze na pripremama u Vrnjačkoj banji.

FOTO: Youtube/Screenshot

0
0

5 Komentara

  1. Ne lipši magarče do zelene trave. Sve u stilu 2-3 postupka, 5,6,7 plata i tako sve neodređeno. Kako je moguće da predsednik kluba nema tačno stanje ako već daje izjave za javnost. Nego samo demagogija i mazanje očiju. Ja bih tu poslao revizora pa neka on utvrdi šta se sve radi i kakva je finansijska situacija a ne da Ostoja koristi političku retoriku o nezapamćenim uspesima od kad je on na čelu kluba

    0
    0
    Odgovori
  2. Opet ni riječi o finacijskom izvestaju,, kad tako lijepo poslujete dokazite to dostavite finacijski ivestaj drzavi i poreznicima na uvidjaj Mihajlovicu nije narod stobom siso vesla

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter