2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: LAŠKO

SRPSKI CENTAR U NOVOJ ULOZI: Boriću se za bolji život naših građana!

Objavljeno: 23.08.20 u 23:55

Đorđe Gagić na novom zadatku.

Ovo leto će Gagić pamptiti zauvek. Najpre je raskinuo ugovor sa Igokeom, da bi se samo nakon par dana vratio u klub iz Laktaša posle neočekivanog odlaska Dragana Apića, ali na početku priprema pokazalo se da bivši srpski reprezentativac nije u zaodovljavajućoj fizičkoj spremi, bar u onakoj kakva se od njega očekuje.

On se i definitivno rastao sa ‘Igosima‘. U razgovoru za ‘Novostibivši centar Partizana prokomentarisao je kako mu je protekao prvi dan u odborničkoj klupi.

PROČITAJTE JOŠ: NENAD MIROSAVLJEVIĆ ZA HOTSPORT: Demanti sa Banovog brda – ‘To su potpune dezinformacije, uopšte ne razmišljamo o Ibanjezu’

– Imam samo odlične utiske sa prvog okupljanja. Izuzetno mi je drago što imam tu čast da budem deo tima Aleksandra Vučića i da se borim za bolji život naših sugrađana. Kroz košarku naučiš da se boriš i budeš deo tima, a upravo to ćemo i biti na Zvezdari – samouveren je Gagić, a potom dodao.

– Želim da što više vremena provedem u razgovoru sa ljudima i rešavam njihove probleme. Imao sam priliku da se lično uverim koliko je toga urađeno i koliko se poboljšao život na ovoj opštini. Želim da nastavim istim tempom i uz moje kolege uradim još više – zaključio je Đorđe Gagić.

Bivši centar Partizana je trenutno bez angažmana, tako da je slobodan u izboru nove sredine.

FOTO: LAŠKO

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter