1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FK PARTIZAN

CENTAR KINGSA NA METI CRNO-BELIH: ERIK MIKA BLIZU POTPISA!

Objavljeno: 22.08.20 u 18:45

Partizan je već dugo u potrazi za centrom, nisu hteli crno-beli da žure sa izborom, a sada se kao novo imBOMBAe iscrtao Erik Mika!

Radi se o centru visokom 208 centimetara, ima 25 godina, a svojevremeno je imao 10-dnevni ugovor sa Sakramento Kingsima za koje je odigrao jedan meč u ovoj sezoni koja se privodi kraju.

Od februara 2020. godine se vratio u NBDL ligu i Stokton Kingse, koji su deo Sakramento Kingsa, tačnije njihov razvojni tim.

Igrao je za koledž iz Solt Lejk Sitija gde je bio najbolji strelac tima sa 20,2 poena i 9,2 skoka po meču.

Partizan mu ne bi bio prvi tim van SAD-a jer je već igrao u Italiji i Nemačkoj, a zanimljivo je da na njegovoj Vikipedija stranici već stoji da je član Partizana.

PROČITAJTE JOŠ:AMERIČKI NOVINARI ‘RAZAPELI’ JOKIĆA: Posle sramnog poraza Nagetsa, Srbin se našao na udaru – ‘Gober ga je zlostavljao!’

-Pregovaramo s Partizanom, tačnije blizu smo dogovora, ali sve će se uskoro znati- poručio je za srpske medije Mika.

Crno-beli na poziciji centra imaju Vilijama Mozlija i Nikolu Jankovića i potreban im je još jedan igrač u rotaciji na unutrašnjim pozicijama.

Ukoliko Mika dođe među crno-bele, zamenio bi Džejmsa Mekadua koji je napustio Partizan ovog leta.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter