0
Košarka

AMERIČKI NOVINARI ‘RAZAPELI’ JOKIĆA: Posle sramnog poraza Nagetsa, Srbin se našao na udaru – ‘Gober ga je zlostavljao!’

Objavljeno: 22.08.20 u 09:40

Nikola Jokić se našao na udaru kritika američkih novinara koji svakodnevno prate Denver Nagetse.

Te kritike nikada nisu bile ovako snažne kao sada.

Nakon što je bio važan faktor u pobedi nad Jutom na početku doigravanja (135:125 posle produžetka), u drugom duelu ‘dzežeri’ su se razgoropadili i trijumfovali sa 124:105, a u sinoćnjem sa čak 37 razlike (124:87).

PROČITAJTE JOŠ: DENVER SE OBRUKAO: Juta ponovo ‘razbila’ Nagetse i povela u plej-of seriji, Jokić i ekipa u velikom problemu (VIDEO)

Ako je u prethodnom susretu Jokić još i ‘ličio na sebe’, svojom poslednjom partijom protiv Rudija Gobera i ostatka tima Jute – nije oduševio američke medije.

 

Evo kako su ono što je igrao Nikola Jokić u trećem meču Nagetsa i Džeza ocenili novinari koji svakodnevo prate klub iz Denvera, a citirani su zaposleni u DNVR-u, Denver postu, Forbsu, Altitjud TV-u:

Rudi Gober sa 12 poena i osam skokova u prvoj četvrtini. Potpuno je ‘zlostavljao’ Jokića na oba dela terena – (Ti-Džej Mekbrajd posle uvodih 12 minuta).

 

 

Jokić je odigrao ovakvo poluvreme kao da je u pitanju utorak veče protiv Kavalirsa. Nagetsima nema pomoći ako se on ne probudi – (zapažanje Harisona Vinda posle dve deonice)

 

 

Nikola Jokić je ovako branio Rudija Gobera (Ti-Džej Mekbrajd uz komičan video-zapis nemoćnog bejzbol igrača koji lopticu koja mu beži – gađa svojom rukavicom)

– Može ova priča da se promeni. On se nije trudio večeras. Dakle, nešto od ovoga ipak može da se izmeni. Ali, Jokićeva reputacija će dobiti najjači mogući udarac ako odigra još dve ovakve utakmice – (Adam Mares)

FOTO: Youtube/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter