0
AdmiralBet ABA Liga

SPEKTAKL U VRNJAČKOJ BANJI: Grobari priredili veliko iznenađenje za svoje košarkaše – uz bakljadu se orile reči legendarne pesme! (FOTO)

Objavljeno: 20.08.20 u 19:22

Veliko iznenađenje za košarkaše Partizana.

Košarkaši Partizana u četvrtak su otputovali u Vrnjačku Banju gde će obaviti bazični deo priprema, a već na prvom treningu dočekalo ih je veliko iznenađenje.

Verni navijači kluba iz Humske su dočekali ekipu Vlade Ščepanovića i uz skandiranje i paljenje baklji im poželeli dobrodošlicu i mnogo uspeha u narednoj sezoni.

PROČITAJTE JOŠ: JARAMAZ POTPUNO ZBUNJEN: Ne znamo šta nas čeka, a željni smo igranja i dokazivanja!

Navijači su zajedno sa košarkašima otpevali čuvenu pesmu. Vrnjačkom Banjom orile su se reči legendarne pesme crno-belih ‘Slavni klub, svima znan, beogradski Partizan’.

– Pre popodnevnog treninga, crno-bele je u Vrnjačkoj Banji sačekalo iznenađenje u režiji vernih navijača! Nedostajali ste nam – piše na zvaničnom Tviter profilu KK Partizan uz nekoliko fotografija.

Crno-beli su u ponedeljak započeli pripreme za narednu sezonu, prvo su bili u Hali Sportova na Novom Beogradu, a od danas su u Vrnjačkoj Banji gde će odraditi bazični deo priprema.

FOTO: Screenshot/Tviter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter