0
Košarka

NBA LEGENDE OBOŽAVAJU BOBIJA: Srpski centar napravio šou u emisiji (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.20 u 10:58

Boban Marjanović, košarkaš Dalas Maveriksa, bio je gost u emisiji ‘Insida the NBA’ koju vode Erni Džonson, Šekil O’Nil, Keni Smit i Čarls Barkli.

Marjanović je posle pobede Dalasa nad LA Klipersima uradio intervju sa legendarnim ljudima iz NBA i sve je prošlo fenomenalno.

O’Nil je oduševljen srpskim košarkašem, što mu je i stavio do znanja.

– Volim te, volim kako igraš, reci porodici u Srbiji da te volim i poštujem. Da li je istina da su ti roditelji visoki oko 160 centimetara? – pitao je O’Nil.

– Da, to je istina. Ali, prvi put gostujem ovde i nervozan sam, odnosno uplašen jer mi slušalice ne prikrivaju uši i glavu… Ako ih slomim, kupiću nove – rekao je Boban.

– Bobane, na osnovu mog iskustva, svako ko se preziva na ‘ić’ i ko dolazi iz Srbije je sjajan šuter. Moje pitanje je da li su ti sjajan šuter? – ponovo je pitao Šek.

– Imao sam mnogo trenera u karijeri i od svakog sam nešto naučio. Iako ne šutiram mnogo na mečevima, nadam se da znam. I dalje radim na tome.

PROČITAJTE JOŠ: DONČIĆ ‘NOSIO’ DALAS DO POBEDE: Brutalna partija Bobija za kratko vreme, Maveriksi ‘razbili’ Kliperse i poravnali rezultat u seriji (VIDEO)

Marjanović uživa igrajući u Americi i na to kaže:

– Mislim da uživam u svakom trenutku. Imao sam uspone i padove. Prvo sam igrao u Srbiji, pokušao sam napredujem. Naučio sam da uživam u svakom trenutku. Ako igram, dobro, ako ne igram pokušaću da pomognem na drugi način.

Na kraju Šekil O’Nil je zatražio od Bobana da kaže ‘You rang’, što je novi nadimak srpskog košarkaša.

Kada je to izgovorio Šek se baš nasmejao i ponovio da ga voli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter