0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot/Youtube

JARAMAZ POTPUNO ZBUNJEN: Ne znamo šta nas čeka, a željni smo igranja i dokazivanja!

Objavljeno: 20.08.20 u 16:19

Košarkaši Partizana krenuli su Vrnjačku Banju gde će odraditi bazični deo priprema.

Crno-beli su se okupili u ponedeljak, a Ognjen Jaramaz izjavio je da se nada da će predstojeća sezona biti prilika da ekipa iz Humske dovrši sve ono što im je zbog situacije sa korona virusom bilo uskraćeno u finišu takmičarske 2019/20, kao i da su svi željni igre i ponovnog dokazivanja.

– Ovo leto sam radio individulano, bilo nam je dozvoljeno da treniramo pod posebnim uslovima u halama. Iskoristio sam taj period da radim na sebi, da unapredim neke segmente u igri. Mislim da sam se dobro pripremio za ovaj početak sezone. Svi smo se uželeli igranja košarka nakon ove duge pauze – rekao je Jaramaz za TV Partizan.

Košarkaši crno-belih u trenutku prekida sezone 2019/20 zbog pandemije korona virusa, bili su lideri u ABA ligi i čekao je ih četvrtfinalni susret u Evrokupu protiv Uniksa pred domaćim navijačima.

– Postoji veliki žal, s tim da nama niko ništa ne bi garantovao. Smatram da smo bili u dobroj formi, da smo igrali veoma dobro i da smo bili u dobroj prilici da napravimo sezonu koju Partizan nije imao dugi niz godina. Do momenta prekida mi smo osvojili ABA Superkup i Kup Koraća, ali će ostati veliki žal što nismo došli u priliku da se borimo za trofej ABA lige i da na taj način pokušamo da obezbedimo ulazak u Evroligu ili kroz Evrokup, gde smo isto dobro igrali. Nadam se da ćemo ove godine imati priliku da dovršimo posao. To bilo lepo – rekao je Jaramaz i osvrnuo se na sezonu koja sleduje.

PROČITAJTE JOŠ: TUMBAKOVIĆ OTKRIO: Evo zašto na spisku nema Luke Milivojevića i nijednog fudbalera ‘večitih’ rivala! (VIDEO)

– Ta neizvesnost, ne mogu reći da nas remeti, ali je veoma nezgodno kada se mi pripremamo, a ne znamo kakav će biti koncept takmičenja. Jedino što znamo da neće biti publike, ali to ne utiče na našu motivaciju. Svi smo željni igranja i ponovnog dokazivanja. Čekamo konačne odluke i u ABA ligi i u Evrokupu, a do tada na nama je da se spremimo.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter