1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Instagram/Screenshot

ŽIVI ZA PARTIZAN: Profesor Kopivica je jednom objavom na Instagramu ‘raspametio’ Grobare i dokazao zašto ga smatraju legendom!

Objavljeno: 19.08.20 u 11:16

Zapalio je Instagram.

Bivši kondicioni trener Partizana, profesor Vladimir Koprivica, jednom fotografijom oduševio je navijače Partizana i dokazao zašto ga smatraju legendom.

Profesor Koprivica je na još jedan način pokazao koliko voli klub za čije titule ima veliku zaslugu, on je u svom dvorištu ofarbao kapiju u crno i belo, i time izazvao oduševljenje Grobara.

On je fotografiju okačio na svom Instagram profilu, uz poruku,

– Farbanje kapije u crno belo je završeno!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Farbanje kapije u crno-belo je završeno!

A post shared by Vladimir Koprivica (@vladimir.koprivica) on

Koprivica je pozdravio i dolazak Vlade Šćepanovića na klupu Partizana i poželeo mu sreću.

– Srećno dragi Šćepo! Vjerujem u tebe, tvoje znanje, energiju i poštenu namjeru. I u sve druge ljude u timu, one koji ga vode i našu fantastičnu publiku. Završio sam karijeru za praktičan rad, kondiciju. Prvi put sam bio na klupi prvog tima Partizana u sezoni daleke 1982/83, učestvovao i nadam se pomogao na neki način u osvajanju 17 titula. Vrijeme je da se odmorim, ali ću pomoći, koliko mogu, kao savjetnik, kao prijatelj i kao neko ko voli Partizan. Zahvaljujem se što me u toj funkciji vodite kao člana stručnog štaba.

PROČITAJ JOŠ: LJUBAV KA KLUBU NEMA GRANICE: Novorođenoj ćerki dao ime po Mesutu Ozilu

Iskusni stručnjak u košarci je aktivno radio trideset godina. Bio je direktor više košarkaških škola i profesor na predmetu osnove sportskog treninga. U više navrata bio je predavač u saveznim i republičkim seminarima košarkaških trenera Jugoslavije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

FOTO: Instagram/Screenshot

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter