0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

VELIKO POJAČANJE STIŽE U LAKTAŠE: Bivši plejmejker Partizana pronašao novi angažman – od sada će ‘kreirati’ igru u Igokei!

Objavljeno: 19.08.20 u 15:05

Srpski plejmejker Stefan Pot karijeru će nastaviti u Igokei, potvrdio je klub iz Aleksandrovca.

Bivši igrač FMP-a sa Igokeom je potpisao jednogodišnji ugovor, koji će se u sezoni 20120/21 pored ABA lige takmičiti i u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona, a prvi rival će im biti Kluž na čijoj klupi sedi Duško Vujošević.

Dvadesetšestogodišnji bek je od 2017. nosio dres tima iz Železnika, a prethodno je igrao za subotički Spartak, Novi Sad, Vojvodinu, rumunski Asesoft, Mladost iz Zemuna i Partizan.

Sa mlađim reprezentativnim kategorijama Srbije ima tri medalje, srebro sa Svetskog prvenstva od 19 godina 2013. i bronze sa Evropskih šampionata 2012 (U18) i 2014 (U20).

PROČITAJTE JOŠ: NBA ZVEZDE RAZMENILE ŽESTOKE UDARCE: Brutalna tuča Janisa i Lopeza, saigrači ih jedva razdvojili! (VIDEO)

Igokea je ovog leta angažovala još Antabiju Volera, Edina Atića, Džekija Karmajkla, Stefana Fundića, Marka Jošila, Entonija Klemonsa i Nikolu Jovanovića.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter