0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

PLEJMEJKER CRNO-BELIH O ‘NOVOJ’ EKIPI: Gordić otkrio koja je najveća prednost Partizana u narednoj sezoni!

Objavljeno: 19.08.20 u 14:52

Ekipa pod vođstvom Vlade Šćepanovića je u ponedeljak započela pripreme za narednu sezonu, trenutno su u Hali sportova na Novom Beogradu, a potom se selu u Vrnjačku Banju gde će odraditi bazični deo priprema.

Plejmejker crno-belih Nemanja Gordić smatra da je najveća prednost njegove ekipe to što je većina igrača iz prošle sezone ostala na okupu.

PROČITAJTE JOŠ: POVRATAK LEGENDE: Grobari će se oduševiti, proslavljeni as crno-belih će ponovo sarađivati sa Partizanom – najavljeni su veliki planovi!

– U neku ruku sitauacija sa koronom je prijala što se odmora tiče, ali radilo se sve vreme. Ne samo ja, čini mi se da su svi momci na pripreme došli koliko-toliko spremni. Imam neki mali problem, pa ću pauzirati nekoliko dana, ali nije ništa ozbiljno – rekao je Gordić za TV Partizan tokom treningu u Hajd Parku.

Crno-beli će se u ovoj sezoni takmičiti u ABA ligi, Evrokupu, Superligi i Kupu Radivoja Koraća, a Gordić ističe da je u ovoj sitauciji teško postaviti ciljeve.

– Svi smo se usaglasili da je teško bilo šta prognozirati. Velika je neizvesnost. Sve ekipe se spremaju, ali i dalje ne znamo kakvi će uslovi biti za igru, da li će biti publike, kakavi su protokoli. Iskreno se nadam da će moći da se igra u koliko-toliko u normalnim uslovima.

PROČITAJTE JOŠ: PAO POTPIS U HUMSKOJ: Stevanović ‘presekao’, crno-beli rešili pitanje golmana!

Crno-beli imaju novog trenera, dok je kostur ekipe ostao isti.

– Smatram da je prednost Partizana to što je 80 odsto ekipe ostalo na okupu. Poznajemo se dobro, imamo dobru hemiju i na terenu i van njega. Važna je ta promena na poziciji plejmejkera. Koliko vidim posle ova dva-tri dana, Kodi se dobro uklopio što se tiče atmosfere. O njegovim igračkim kvalitetima ne treba pričati. Imao je odličnu sezonu u Cediviti. Iskreno se nadam da će se uklopiti u naš sistem i da će pružiti dobre partije, zajedno sa svima nama – zaključio je Gordić.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter