1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

‘PARNI VALJAK’ UPALIO MOTORE: Počinju primreme – Šćepanović okupio crno-bele, tu je i kapiten!

Objavljeno: 17.08.20 u 13:06

Crno-beli započeli su pripreme za narednu sezonu.

Novi trener Partizana Vlado Šćepanović izvršio je prozivku, a na prvom treningu pojavilo se 17 igrača. Prva prozivka obavljena je u novobeogradskoj Hali sportova ‘Ranko Žeravica’, gde će crno-beli trenirati do četvrtak, 20. avgusta, kada je u planu odlazak u Vrnjačku Banju, gde će obaviti bazični deo priprema.

Na prvom treningu ‘parnog valjka’ pojavilo se 17 igrača: Kodi Miler-Mekintajer, Rade Zagorac, Markus Pejdž, Nemanja Dangubić, Nemanja Gordić, Stefan Janković, Ognjen Jaramaz, Brajan Angola, Novica Veličković, Nikola Janković, Rašon Tomas, Uroš Trifunović, Vilijam Mozli, Dušan Tanasković, Luka Tarlać, Nikola Radovanović i Lazar Stefanović, stoji na sajtu KK Partizan.

Tokom desetodnevnih priprema u Vrnjačkoj Banji, crno-beli će zakazivati pripremne utakmice u zavisnosti od zdravstvenih okolnosti.

Za sada, potvrđeno je učešće Partizana na turniru u Sarajevu od 4. do 6. septembra, a tamo će se još naći i Igokea, francuski Metropolitans i Budućnost iz Podgorice.

FOTO: KK Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter