2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:Screenshot/Instagram

NAJNOVIJI PODACI: Delije mogu biti zadovoljne, dug KK Crvene zvezde smanjen u odnosu na prošlu godinu!

Objavljeno: 17.08.20 u 09:48

Najnoviji podaci.

Prema potpisanom i usvojenom izveštaju za fiskalnu 2019. godinu objavljenom na sajtu Agencije za privredne registre (APR), dug KK Crvene zvezde poslednjeg dana prošle godine iznosi 182.228.626,26 dinara, u protivrednosti evropske valute, taj iznos je 1,54 miliona evra.

U odnosu na prošlu godinu, crveno-beli su smanjili dug za 6.219.550,70 dinara, iliti po današnjem kursu 52.900 evra.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović je nedavno izjavio da je ukupni budžet za ovu sezonu pet miliona evra neto, odnosno da je manji za oko 30 odsto, a od toga na plate igrača ide tri miliona.

PROČITAJTE JOŠ: NAVIJAČI BARSELONE U ŠOKU: Lionel Mesi želi da napusti katalonski klub!

Svakako, na Malom Kalemegdanu mogu da budu zadovoljni činjenicom da su proteklu finansijsku godinu završili bar s minimalnim plusom. To stanje bi moglo da bude značajno izmenjeno na kraju fiskalne 2020, s obzirom da je usledila pandemija virusa korona, te da je Crvena zvezda ostala bez prihoda od ulaznica pre svega u Evroligi, ali i premija za pobede u elitnom klupskom takmičenju.

FOTO:Screenshot/Instagram

0
0

2 Komentara

  1. cuj anonimni. doslo je vreme da se taj imenuje, a taj sto sipa pare u kk i fk kurtizanu je vucic. u prvih 7 meseci niotkuda banke samo troskovi, kupovina 8 igraca plus trener i oni smanjili dug. pola nacije pristalice kurtizane veruje u tu caroliju, a drugan polovina se zgrozava jer zna da je doslo do otvorenog ludilaq gde je laz istina, nepravda je pravda a kk kurtizana neki klub. placi majko Srbijo.

    0
    0
    Odgovori
  2. interesantno … klub iz BG predgradja FMPkkcz sto vise trosi para na dovodjenje skupih igraca i njihove plate a pravog prihoda skoro niotkud (sem reke …) kaze da ja DUG smanjen !? bice da ljudi u i oko kluba samo naciju foliraju sa navodnim DUGOVIMA … od kako ih je covic privatizovao FMPkkcz DUGOVE nema … gumica radi a priliv love na svaki moguci nacin … zna se kako i od koga sa svih strana stize … ima tu love i za ponekog posrednika, donatora … da se ama bas svi namire.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter